Akadálymentes változat
Normál változat

Gyermeknapi móka

2022-06-02

Görgess lejjebb

25+2 Jubileumunk keretében és emellett hagyományteremtő célzattal hívtunk életre egy új kezdeményezést, amelyben a gyermeknap alkalmából megörvendeztettük alsós kisdiákjainkat.

 

Vendégünk volt az M. Bodon Pál Zeneiskola, akik fúvós hangszereket hoztak, hogy ne csak képről ismerjék a gyerekek, hanem ki is próbálhassák ezeket. Mindenki “elfújhatta a saját nótáját”.

 

Azonban ezzel még nem merült ki a gyermeknapi meglepetések sora. Az udvaron további 6 állomás várta az alsós osztályokat, hogy élménypedagógiai játékokban vegyenek részt. Fantasztikus volt látni, hogy a játékok alatt miként kovácsolódnak csapattá, és hogyan lesz az addig önálló próbálkozásokból együttműködés. Ezeknek a játékos feladatoknak nem csupán az örömszerzés a célja, sőt inkább szolgálják a csapatjáték és csapatszellem kiépítését. Ezért volt nagyszerű megtapasztalni, hogy bár játékos formában, de mégis egymásra vannak utalva, támaszkodniuk kell a társukra, mert csak együttes összefogással oldhatnak meg feladatokat, vihetik sikerre a csapatukat.


További bejegyzések olvasása itt:

Hírek