Akadálymentes változat
Normál változat

Kerékpáros túra

2022-09-05

Görgess lejjebb

Kedves Gyerekek, Szülők!

 

Iskolánk 3 napos kerékpártúrát szervez a felsősök és szüleik számára a festői szépségű Balaton északi partra és a Balatonfelvidékre, ahová szeretettel várunk minden jelentkezőt!

 

A tábor ideje és helye: szeptember 22-24.  Szálláshelyünk a révfülöpi kempingben lesz 6 személyes konténernyaralókban.

 

Tervezett programjaink:

  1. nap: Kecskemét-Révfülöp(busszal), lepakolás, szálláselfoglalás majd kerékpárral  Révfülöp-Badacsony-Szigligeti vár (gyalog)  és vissza Révfülöpre (kb. 55 km-es túra)
  2. napi körtúra: Kerékpárral Révfülöp-Zánka-Hegyestű-Köveskál-Szentbékkáli kőtenger-Kékkút (Theodora forrás, kecskefagyi)-Salföld-Pálos kolostorromnál számháború- Révfülöp. (kb. 46 km-es körtúra)
  3. nap: Révfülöp-Tihany őrtorony kilátó (gyalogosan)-Tihany-tihanyi rév-barátlakások(gyalogosan)-Balatonfüred-Csopak (kb. 47 km), majd pakolás után Csopakról busszal Kecskemétre.

 

A tábor idején a gyerekek 1. nap meleg vacsorát, 2. nap hideg reggelit, ebédet és meleg vacsorát, 3. nap reggelit és ebédet kapnak.

 

Részvételi díj:

Gyerekeknek: 20 000 Ft

Felnőtteknek: 28 000 Ft

 

Kísérő tanárok: Keserü Szilvia, Boller Péter és Velkey Zoltán

 

Érdeklődni lehet: A kisérő tanároknál az iskolában egész nap.

 

Jelentkezni ezen a héten, legkésőbb szept.15-ig, a portán borítékban leadott teljes összeggel lehet. A borítékon fel kell tüntetni a nevet, osztályt és a szülő telefonos és e-mailes elérhetőségét!

 

Csak biztonságos, teljesen felszerelt szerelő által átvizsgált kerékpárral lehet jönni! A kerékpárokat szeptember 20-án ellenőrizzük az iskolában.

 

Indulás: szeptember 22-én csütörtökön 6:00-kor (A kerékpárok leadása szept. 21. szerda délután 5-6 óráig az iskolánál lesz, mert utánfutóra fel kell pakolnunk indulás előtti napon)

 

Érkezés: szeptember 24-én szombaton az esti órákban 20 óra körül. A kerékpárokat is ekkor kell átvenni!

 

Köszönettel a túravezetők: Keserü Szilvia, Boller Péter, Velkey Zoltán


További bejegyzések olvasása itt:

Hírek