Akadálymentes változat
Normál változat

Iskolánk 6 napos kenutúrát szervez

2023-03-08

Görgess lejjebb

Kedves Gyerekek, Szülők!

 

Iskolánk 6 napos kenutúrát szervez a felsősök számára a vadregényes Tisza-tóhoz, ahová szeretettel várunk minden jelentkezőt!

 

A tábor ideje és helye: június 24-29.  Szálláshelyeink telepített sátortáborokban Tiszafüreden, Tiszavalkon, illetve Poroszlón lesznek.

 

Tervezett programjaink:

 

 1. nap: Tiszafüred
Vándortáborunk a Tisza-tó fővárosában, Tiszafüreden indul, ahol számtalan vadregényes és eldugott részt rejteget a környék.

 

2-3. nap: Tiszavalk
Reggeli után gazdag élővilágot fedezhetünk fel, különleges növényekkel és állatokkal találkozhatunk. Este közös tábortűz, bográcsban főtt vacsora lesz. A harmadik nap valódi vízi vadon, a Tisza-tavi medence vár bennünket, ahova sokáig még a békés evezős sem tehette be a lábát! Egy madárrezervátum területén evezünk át.

 

4-5-6. nap: Poroszló
Kisebb-nagyobb vízfolyások, folyócskák kísérnek minket a túra következő, egyben utolsó állomására, Poroszlóra. Ötödik napon végig a strandon és annak közelében tartózkodunk. Lesz vízi vetélkedő, kajak-kenuzás, SUP-ozás. Az Ökocentrumban megismerjük a tó történetét. Kerékpárra ülve fedezzük fel a Tisza-tó környékét. Az esti tábortűznél felidézzük a hét legjobb pillanatait egy vetélkedő formájában.

 

A tábor idején a gyerekek bőséges háromszori étkezést kapnak, hideg reggeli-ebédet és meleg vacsorát.

 

Részvételi díj a gyerekeknek 43 000 Ft

 

Kísérő tanárok: Keserü Szilvia, Boller Péter és Velkey Zoltán

 

Érdeklődni lehet: Keserü Szilviánál 30/205-2867 és Velkey Zoltánnál 30/486-1635 telefonon, vagy az iskolában egész nap.

 

Jelentkezni 20 000 Ft előleg befizetésével legkésőbb március 31-ig lehet!

 


További bejegyzések olvasása itt:

Hírek