Akadálymentes változat
Normál változat

Közösségépítő Sportnap a Szent Imre Iskolában

2023-05-25

Görgess lejjebb

Micsoda fantasztikus hétvége van mögöttünk. Jóízű fáradtság, sok mozgás, s annál is több vidám pillanat.

Sportnapon gyűltek össze iskolánk apraja, nagyja, apukák és anyukák, testvérek és cimborák, pedagógusok és munkatársak mintegy 1200-an. Egyszóval mindenki, aki velünk akart mozogni, játszani ezen a csodás napsütötte hétvégén. 

Egy-egy ilyen program nem azért nagyszerű, mert megmozgatunk minden munkában megfáradt porcikát, hanem elsősorban azért, hogy valódi közösséget építsünk, amiben rejlik Szent Imre Iskolánk valódi értéke, s így az  együtt eltöltött minőségi idő mindenki számára ezt a közösségépítő törekvésünket erősítette.

Jó érzés volt látni, ahogyan a családok közötti baráti kapcsolatok elmélyülnek, megismerhették egymást a szülők. Kicsit szomorú, hogy a nagy rohanásban már alig marad időnk egymásra, amin szeretnénk változtatni ezzel az immár hagyománnyá vált kezdeményezéssel.

Teret biztosítottunk mindenkinek arra, hogy aktívan szeretteire tudjon figyelni, legyen benne sok egészséges mozgás, játék, közös programok, finom harapnivaló. 

A sportnapon fél tucatnál is több sportágban próbálhatták ki magukat a résztvevők.  Ennyi sporttevékenység mellett kapitánylabdáztunk, fociztak a labdarúgás szerelmesei, röpiztek, sorversenyeztek, sok játékos pillanattal tűzdelve végezetül pizzázás koronázta meg a napot. 

Senkit sem kellett elringatni este, kellemesen elfáradva, feltöltődve záródott a nap.


További bejegyzések olvasása itt:

Hírek