Akadálymentes változat
Normál változat

Ismét Digi-Könyvmoly Tábor - július 3-7

2023-09-21

Görgess lejjebb

A tavalyi évhez hasonlóan ismét megrendeztük a Digi-Könyvmoly Tábort. Talán már hallottátok, hogy a cél egy olyan olvasó közösség létrehozása volt a klub megalapításakor, ahol a gyerekek izgalmas, kalandos történetek megismerése során megtapasztalják, milyen fantasztikus dolog olvasni. 

 

A tábor mit is foglal magába?

Elsősorban szól a közösségépítésről, élmények nyújtásáról, az olvasás örömének megtapasztalásáról,  hogy a közös olvasás motivál, az egyéniség pedig ezek által ki tud bontakozni.

 

Ezen a tábori héten az olvasást népszerűsítjük modern eszközökkel és elgondolásokkal. Erről kapta a tábor a „digi” előtagot. A történet kiválasztásán sok múlik, előzetes felmérés, vélemények és saját olvasásélmény szükséges hozzá. Ezalatt az öt nap alatt törekedtünk, hogy a gyerekeket különböző pozitív tapasztalások érjék. A tevékenységek tudatos megtervezésével hozzájárulunk a gyermekek testi-lelki fejlődéséhez. Épül, kibontakozik a személyiségük, a mozgásos játékokkal pedig ügyesebbé, energikusabbá, terhelhetőbbé válnak.

 

Csatlakozzatok hozzánk minél többen! Olvassatok sokat! Hiszen olvasni és elmerülni a könyvek csodálatos világában az egyik legjobb dolog.

 

Örömmel osztjuk meg veletek a tábor legszebb pillanatait.


További bejegyzések olvasása itt:

Hírek