Akadálymentes változat
Normál változat

Organikus Intézmény lett a Szent Imre

2024-09-13

Görgess lejjebb

2024 szeptember 1-én a Kecskeméti Arborétumban a Szent Imre Katolikus Óvoda és Általános Iskola 29. tanévnyitó szentmiséjét tartotta. Ugyan az idő még bőven a nyári forróságot idézte, mégis elkezdődött itt is a tanév.

Az intézmény számára két okból is ünnep volt ez a nap, részben azért, mert a Szentlelket hívhattuk tanévünk munkájához és szándékainkhoz, másrészt az Organikus Pedagógia Egyesület – "Nevelés az élet szolgálata." (organikusegyesulet.hu) – a sikeres akkreditációs próbatételt kiállva – megajándékozott bennünket az „Organikus Intézmény” kitüntető címmel.

Hálásak vagyunk, és nagy örömünkre szolgál, hogy több évtized „szemlélete és munkája” megtermette ezt a csodálatos címet. Ezzel nem csak észrevették „mécsesünk fényét”, de egy olyan bővülő, országos hálózathoz-családhoz is tartozhatunk, ahol erősíthetjük egymást a ebben az Organikus szemléletében, és sok-sok olyan jógyakorlatot adhatunk át egymásnak, melynek köszönhetően környezetünkben sok, szívünket-lelkünket megörvendeztető, s tápláló gyümölcs érik majd.

Köszönjük a lehetőséget!


További bejegyzések olvasása itt:

Hírek