Akadálymentes változat
Normál változat

Kedves Szentimrések! Mindjárt itt a nyár!

2021-02-04

Görgess lejjebb

Hajóra fel! Ki a szabadba! Felejtsük el a bezártságot!


A tavalyi csodálatos túránk után újra egyhetes vízivándor tábort szervezünk az országos vándortáborok keretein belül az 5-8. osztályosoknak a Szigetközben
július 23-tól július 30-ig Szilvi nénivel, Zoli bácsival és Péter bácsival! Szeretettel várunk mindenkit!

 

A vadregényes Szigetköz varázslatos folyószakaszain szervezzük ezt a hangulatos tábort. A Duna ezer ágra szakadva hálózza be a Kisalföldet, egyedülálló természeti környezetet hozva létre. A Szigetköz számtalan folyómedre, hangulatos szigetvilága értékes ősvadon, amelyet a vízről fedezhetünk fel a legjobban.

Indulás július 23-án, a reggel az iskolától, külön busszal.

Hazaérkezés július 30-án az iskola elé a délutáni órákban.

A túra ára: gyerekeknek 33000 Ft,felnőtteknek 42000 Ft

 

A részvételi díj tartalmazza a következőket: kenuk, mentőmellények, evezőlapátok, oktatás és túravezetés és a szállás és utazás költségét busszal. Teljes étkezést az első nap vacsorától az utazás napjának reggeliéig és hideg csomagot a hazaútra.(A speciális étkezési igényeket is figyelembe tudjuk venni.) Orvosi ügyeletet, a csomagok szállítását a táborhelyek között. Résztvevőnként 1 db vizivándor feliratú pólót. Szálláshelyek az erre a célra kialakított sátrakban lesznek. Hálózsákot hozni kell! A helyszínen két a helyi viszonyokat, a Dunát, a Szigetköz ágrendszerét jól ismerő vezető lesz segítségünkre végig!

 

Jelentkezni: 2021. február 17. szerdáig, 10 000 Ft előleg befizetésével borítékban a kenutábor felirattal, jelentkező nevével, a fizetett összeg feltüntetésével, telefonos és email-es elérhetőség megadásával az iskola portáján lehet. A fennmaradó összeget május 20-ig kérjük befizetni szintén a portán borítékban. Érdeklődni Keserü Szilviánál 30/2052867 ill. emailben keseruszilvia69@gmail.com , vagy Velkey Zoltánnál 30/4861635, emailben: velkeyzo@gmail.com,  lehet.

 

A program:

 

1-2. nap: 

Dunasziget a túra első megállója, ahol két éjszakát tölt el a csapat. A hely sajátossága egy hegyi patak tisztaságú szivárgó ág, amelyen igazi különleges élmény a kenuzás. A csillagtúrázások között sok szárazföldi program várja az ideérkezőket. Egy interaktív kiállítás keretében, a Vízi Vándorok megismerhetik a környék élővilágát. A helyszínen tartott ökológiai oktatás keretében vízminta vétellel kielemezhetik annak tisztaságát, összetételét. 

 

3-4. nap: 

A reggeli után Kisbodak a következő úti cél, ahol két éjszakát töltenek a vándorok. A sportolni vágyóknak lehetőségük van strandröplabdázni, tollasozni, focizni. Érdekes programként a gátőrház látogatást ajánljuk, ahol a Vízivándorok többet megtudhatnak a vízszabályozásról, és betekintést nyerhetnek a gátőrök mindennapi életébe.

 

5-6. nap: 

Az ötödik nap célja Ásványráró, ahol két éjszakát tölt el a csapat. Itt megannyi program várja a gyerekeket: strandröplabda, tollas, foci, lovaglás, akadálypálya. Akik elég bátrak, és ki merik engedni a hangjukat alkalmuk nyílik megragadni a mikrofont egy karaoke est keretében.

 

7.nap: 

Hazautazás


További bejegyzések olvasása itt:

Hírek